Havenfestival Almere

Het Havenfestival Almere zal in 2015 plaatsvinden van 4 tot en met 6 september Almere Catering zal hier zeker een bijdrage aan leveren. Met een innovatieve food stand zal deelgenomen worden om tijdens de dagen de gasten van een heerlijke proeverij te voorzien.

Havenfestival Almere

Een terugblik op het Havenfestival Almere 2014 leert:

Het Rabobank Almere Haven Festival trok in 2014 weer veel belangstellenden naar de Havenkom van Almere Haven. Drie dagen lang genoten zo’n 70.000 bezoekers van markten, cultuur, varen, proeverijen en muziek. Deze veertiende editie bood een keur aan uiteenlopende optredens. Grote publiekstrekker was het Yakult Havenkomconcert, dit jaar met het Nederlands Philharmonisch Orkest onder leiding van dirigent Vincent de Kort. Op hun prachtige klanken zongen de sopranen Sally Silver en Kelebogile Boikanyo, de mezzosopraan Karin Strobos, bariton André Morsch en bas Willard White hoogtepunten uit ‘Porgy & Bess’ en de ‘Westside Story’. Maar ook bij het Almeers Jeugd Symfonie Orkest, dat vrijdagavond nummers als ‘La Strada suite dal Balletto’, ‘Feeling Good’, en ‘Cry me a river’ speelde en bij het gitaarconcert ’Gitaarspektakel aan de Zuiderzee’ op zondagmorgen waren alle stoelen in de havenkom bezet. Verder trokken Circus Corrosia, de Culturele Tapas en de diverse shantykoren veel publiek. Drukbezocht werden ook de brocante en antiekmarkt op zondag en de kunstmarkt op de zaterdag en zondag. Kortom, het Rabobank Almere Haven Festival zorgde voor een stijlvolle afsluiting van het Almeerse zomerseizoen.

De volledige tekst is te vinden onder Nieuws Havenfestival.

In samenwerking met de organisatie wordt er verder nog gewerkt aan diverse ideeën om voor de bezoekers nog meer te bieden op het gebied van eten en drinken en beleving.

Meer weten of zelf ook deelnemen, we helpen je hierbij graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *