Partycatering

Het verzorgen van partijen en feesten doen we onder de noemer Partycatering. Trend hierin zijn de walking dinners en diners aan huis. Natuurlijk zijn buffetten, schalen en traiteurs waren ook mogelijk.

Partycatering

In de huidige tijd worden feesten en partijen veelal alleen gedaan als het bijzondere locaties zijn. Bij iemand thuis om de familie echt huiselijk te ontvangen of in een bedrijfslocatie voor een jubileum of opening.

Party Case

Voor een bedrijfsopening hebben we een interactief hapjes buffet gemaakt. Het bedrijf kenmerkt zich door diverse maatproducten op ICT gebied. Waarbij bijzondere maatoplossingen ook voor andere bedrijven werkbaar kunnen zijn. Het idee voor het hapjes buffet is daar aangekoppeld. Uit de beschikbare ingrediënten kiest één van de gasten 5 ingrediënten. De aanwezige kok maakt daar kleine gerechtjes van voor 10 personen. Met andere woorden de klant kiest en het product wordt gedeeld.

Heeft u ook een bijzondere wens? Laat ons dat dan gerust weten via contact.

Concepten voor evenementen

Speciaal voor evenementen hebben we een aantal vaste concepten zoals:

  • Het Thaise Songkran concept – vanaf Aziatische straatkarren serveren we authentieke Thaise gerechten;
  • Hunting Lodge – een volledig in jagersstijl uitgevoerde setting met dito gerechten zoals wildstoof en grote stukken vlees en vis van de grill;
  • Bentley Bar – een Bentley waar we een onvervalste bar aan toevoegen.

Kortom mooie concepten voor speciale evenementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *