Ga naar de inhoud
Home » Catering Najaar 2024

Catering Najaar 2024

Trends

Wat zijn de trends in catering voor najaar 2024? We gaan naar echt en betrokken. Met artisanale desserts, interactieve foodstations en inclusief eten in voorkeuren. Wat ermee bedoeld wordt, maar vooral hoe we het gaan brengen lees je hierna. Het wordt wel spannend en vooral samen. 

Zelf samenstellen, kiezen of een gerecht compleet maken. Met interactieve foodstations is dat de beleving en ook op wens gemaakt. Een trend die we al zagen in grote hotels en nu in de catering ook steeds meer aanwezig is. 

Vanuit overtuiging, religie of omdat dit vanuit een dieet gewenst is, de maaltijd samenstellen is steeds normaler. En dat doen we samen. Samen een vegan maaltijd nuttigen, omdat het ook erg lekker kan zijn. Ook maken we uitstapjes naar de combinatie van alleen vis of alleen vegetarisch. 

Het is terug: de klassieke desserts en gebakjes. Huisgemaakt en van hoge kwaliteit. Waar we in het verleden veel voorbewerkte dessert zagen zien we nu huisgemaakte hangop, madeleines en/of panna cotta’s terug. 

INSPIRATIE NAJAAR 2024

De kok aan het werk (interactief foodstation)

Een kok, kookeiland en ingrediënten. We gaan jammen met elkaar. U kiest 5 ingredienten en wij maken daar happen voor het gezelschap van. Interactief, naar wens, samen koken toch lekker genieten.  
De gerechtjes die u krijgt zijn van een hoge kwaliteit in smaak en presentatie. 

Vanaf
 € 39,50 per persoon. 

Vegan Borrelplank (inclusiviteit)

Een Vegan borrelplank waar je het vlees en het vis achteraf past gemist hebt. We werken vanuit de echte producten en smaken. O.a. huisgemaakt ingelegd zuur, quiche met deeg gemaakt op basis van margarine, gepofte en gegrilde knolselderij op een spiesje en nog veel meer lekkers. 

Vanaf
 € 12,50 per persoon.  – vanaf 10 personen

Zoet terug naar basis (artisanale dessert)

Natuurlijk hoort een dessert bij en menu. Een klein voor- en hoofdgerecht en dan uitgebreid lekker zoet eten. En juist in het dessert zien we een gang naar artisanale dessert, een moeilijk woord voor terug naar het hand en huisgemaakte. Hierbij denken we aan madeleines, krachtige chocolade of fijne mousses. Ook de hangop, kwark en 
Vanaf
 € 26,50 per persoon (aanleveren dessert) – vanaf 15 personen

Over smaak valt niet te twisten, maar erover praten en samen komen tot iets lekkers, moois naar smaak vinden wij als een plezier om te mogen doen. Met andere woorden, wanneer kun u catering gebruiken? Bel ons: 06-19288776 of alvast een rijtje wensen via sales@almerecatering.nl

Geef een reactie