Ga naar de inhoud
Home » Partycateraar zoekt unieke locaties Almere

Partycateraar zoekt unieke locaties Almere

Almere Catering zoekt partycatering unieke locaties om haar diensten in te zetten. De reden hiervan is dat veel aanvragers ons ook de vraag stellen waar we terecht kunnen met iets unieks. 

Op zoek naar de juiste locaties

Wat zijn dan unieke locaties? En waar dienen de locaties aan te voldoen?

  1. Ze dienen vrij te zijn van catering, met andere woorden geen vaste cateraar te hebben die eigen spullen heeft staan. Anders beconcureer je elkaar en dat is in onze branche natuurlijk uit den bozen. 
  2. Ruimte en capaciteit: De locatie moet voldoende ruimte hebben om het aantal gasten te accommoderen dat wordt verwacht voor het evenement. Dit omvat zitplaatsen, dansvloer, ruimte voor catering stations en eventuele andere activiteiten die gepland zijn.

  3. Locatie en bereikbaarheid: De locatie moet gemakkelijk bereikbaar zijn voor de gasten, bij voorkeur met voldoende parkeergelegenheid of goede toegang tot openbaar vervoer. De ligging kan ook bijdragen aan de sfeer en het karakter van het evenement.

  4. Geluids- en verlichtingssystemen: Een goede partycateringlocatie moet beschikken over hoogwaardige geluids- en verlichtingssystemen die geschikt zijn voor het evenement. Dit omvat apparatuur voor achtergrondmuziek, microfoons voor toespraken, verlichting voor sfeer en eventuele AV-apparatuur die nodig is voor presentaties of entertainment.

  5. Flexibiliteit van de ruimte: Een goede partycateringlocatie kan zich aanpassen aan verschillende evenementstypen en -formaten. Flexibele ruimte-indelingen stellen organisatoren in staat om de ruimte aan te passen aan hun specifieke behoeften, of het nu gaat om een formeel diner, een informele cocktailparty of een bedrijfspresentatie.

Unieke locaties

Wat maakt het echt uniek? Een locatie waar niet veel mensen nog zijn geweest, maar vooral waar de locatie bijdraagt aan de “oh en ah” beleving. Dat kan door de plek, bos, hoogte, of door het uitzicht. Maar ook omdat er maar 10 keer per jaar iets gedaan mag worden. 

Heb je zo een locatie of ken je iemand met zo een locatie? Stuur even een mail naar sales@almerecatering.nl