Ga naar de inhoud
Home » De eetkamer van……

De eetkamer van……

De eetkamer van…is het eigen restaurant concept van Almere Catering. Een restaurant concept dat we aanpassen aan uw omgeving. Denk bijvoorbeeld aan de Eetkamer van Almere. Het zou zo maar het bedrijfsrestaurant van de gemeente Almere kunnen zijn.

Het concept kenmerkt zich door:

  • Eenvoud en gemak, het is een schaalbaar concept;
  • Eetkamer uitstraling met gezelligheid;
  • Economisch en duurzaam;

Een eetkamer met een eigen indentiteit in uw bedrijf of zorg complex.

Schaalbaar

Het restaurant is op een aantal manieren schaalbaar. Allereerst door het multifunctioneel in te delen, waardoor het in de ochtend als meetingpoint voor bezoekers en besprekingen kan gelden, tijdens de lunch en diner als restaurant en zelfs als presentatie ruimte. Daarnaast kan er ook gebruik gemaakt worden van diverse ruimtes waardoor schaalbaarheid sterk aanwezig is.

Eetkamer uitstraling

We werken met een echte eetkamer uitstraling. Het betekent dat mensen zich thuis voelen. Ook dat het niet een te strak, groot geheel is. Er wordt aandacht besteed aan aankleding, sfeer en huiselijkheid.

Economisch en duurzaam

Het is een concept waarbij we kijken naar de haalbaarheid op economisch vlak. Samenwerken met vrijwilligers en eigen medewerkers is daar onderdeel van. Denk ook aan reintegratie van mensen of inzet van de minder valide mens. Een sociaal en duurzaam karakter.
Verder wordt er gewerkt met ‘second use’ middelen. We gebruiken materialen die op andere plekken niet meer nodig (lijken te) zijn. Denk aan overbodig geworden horeca meubilair. Naast financieel voordelig ondersteund het ook nog eens de duurzaamheid gedachte. Natuurlijk wel met een zeer goede uitstraling, daar we samenwerken met een vast team aan inrichters die op deze manier werken.

 

Geef een reactie